Meer weten of afspraak maken?    06 - 27 32 75 26 of info@bewust-vitaal.nl

Voeding en overgewicht

Overgewicht heeft invloed op uw gezondheid. Een gezond gewicht verlaagt de kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Bovendien verkleint een gezond gewicht de kans op bepaalde vormen van kanker. Het is daarom zinvol om af te vallen bij overgewicht. Uw eetpatroon veranderen is echter geen eenvoudige opgave. Maar u staat er niet alleen voor, ik help u er graag bij!

Mijn doel is om u te leren hoe u op een verantwoorde manier een gezond gewicht kunt bereiken en wat nog belangrijker is, weet te behouden. Samen stellen we haalbare doelen vast. Wij gaan onderzoeken hoe uw voedingspatroon in elkaar zit en waar mogelijk knelpunten zitten met betrekking tot voeding. Stap voor stap vinden veranderingen plaats in uw eet- en leefpatroon.

Ieder mens is uniek. Afhankelijk van uw leefstijl en uw klachten heeft uw lijf andere behoeften dan dat van een ander. Deze behoeften zijn persoonlijk en veranderen per levensfase. Ik kan u helpen om te kijken welke voeding het beste past in uw situatie en kan u ondersteunen bij het toepassen van de adviezen.