Meer weten of afspraak maken? 06 - 27 32 75 26 of info@bewust-vitaal.nl

Over mij

Wie ben ik
Ieder mens is uniek. Daarom vind ik het belangrijk om samen met u uitgebreid te kijken welke behandeling bij u en uw manier van leven past. Ik begeleid u bij het aanleren van een gezond voedingspatroon en een vitale leefstijl. Ook geef ik adviezen over voeding bij verschillende gezondheidsklachten. Hierbij streef ik naar praktische adviezen waarbij u op een lekkere en gezonde manier kunt blijven genieten van uw eten. Tevens kan ik adviseren over vrouwengezondheid (voeding en hormonen in verschillende levensfasen). Naast individuele begeleiding organiseer ik regelmatig groepscursussen en geef ik workshops over gezonde voeding bij bedrijven.

Het mooie van mijn beroep is dat ik anderen verder mag en kan helpen. Ik word er blij van wanneer iemand zijn of haar gestelde doel(en) bereikt en zich vitaler gaat voelen. Waarden die in mijn werk centraal staan zijn vriendelijkheid, zorgvuldigheid, openheid, samenwerking, doelgerichtheid en betrokkenheid.

Kwaliteit
Diëtist is een beschermde titel (Wet op de Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Alleen mensen met een afgeronde HBO-opleiding ‘Voeding & Diëtetiek’ mogen deze titel gebruiken. Deze titel vormt een kwalitatieve waarborg voor mijn werkzaamheden. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 19102785989. Om de status ‘kwaliteitsgeregistreerd’ te verkrijgen moet je voldoen aan vastgestelde eisen met betrekking tot actuele kennis, ervaring en scholing.

Door middel van bijscholing, het bezoeken van congressen en deelname aan intervisie houd ik mijn kennis op peil en blijf ik leren, want de ontwikkelingen op het gebied van voeding gaan snel. Kijk hier voor door mij gevolgde scholing.

Dionne van Rooij, diëtist

KP nummer 19102785989