Meer weten of afspraak maken?    06 - 27 32 75 26 of info@bewust-vitaal.nl

Individueel advies

Ieder mens is uniek. Daarom vind ik het belangrijk om samen met u uitgebreid te kijken welke behandeling bij u en uw manier van leven past. Ik begeleid u bij het aanleren van een gezond voedingspatroon en een vitale leefstijl. Ook geef ik adviezen bij verschillende gezondheidsklachten. Hierbij streef ik naar praktische adviezen waarbij u op een lekkere en gezonde manier kunt blijven genieten van uw eten.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks contact opnemen (06 – 27 32 75 26) of een e-mail sturen naar info@bewust-vitaal.nl

Intakegesprek
Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. In dit eerste gesprek neem ik uw persoonlijke gegevens door en bespreken wij onder andere uw wensen, doelen, verwachtingen, eet- en leefgewoonten, beweegpatroon en medische geschiedenis. Aan de hand van deze gegevens stel ik een advies op maat op.

Wat neemt u mee naar de eerste afspraak?
Identiteitsbewijs
Ziektekostenverzekeringspas
Schriftelijke verwijzing van uw (huis)arts (indien aanwezig)
Overzicht van eventuele laboratoriumuitslagen en/of medicatie (indien aanwezig)

Vervolggesprekken
De vervolggesprekken duren 20-30 minuten. De inhoud en frequentie van deze gesprekken is zeer divers. U kunt hierbij denken aan het bespreken van de voortgang, wegen, aanscherpen adviezen etc.