Meer weten of afspraak maken?    06 - 27 32 75 26 of info@bewust-vitaal.nl

Diensten

Individueel advies

Ieder mens is uniek. Daarom vind ik het belangrijk om samen met u uitgebreid te kijken welke behandeling bij u en uw manier van leven past. Ik begeleid u bij het aanleren van een gezond voedingspatroon en een vitale leefstijl. Ook geef ik adviezen bij verschillende gezondheidsklachten. Hierbij streef ik naar praktische adviezen waarbij u op een lekkere en gezonde manier kunt blijven genieten van uw eten.
Lees meer >>

Leefstijlprogramma's

Heeft u diabetes type 2, overgewicht, hart- en vaatziekten of COPD en wilt u zich fitter en vitaler voelen? Dan is het volgen van een leefstijlprogramma, waarin u op het gebied van beweging en voeding professioneel wordt begeleid door een fysiotherapeut en door mij, wellicht iets voor u.
Lees meer >>

Voor bedrijven

Wilt u de vitaliteit van uw medewerkers bevorderen? Logisch, want vitale medewerkers zitten lekkerder in hun vel en hebben meer energie en werkplezier. De opbrengst voor het bedrijf is meer productiviteit, minder verzuim en minder stress rond veranderingen. Mensen blijven zo op een ontspannen manier duurzaam inzetbaar.
Lees meer >>

KP nummer 19102785989