Meer weten of afspraak maken? 06 - 27 32 75 26 of info@bewust-vitaal.nl

Over Bewust Vitaal

Over mij

Ieder mens is uniek. Daarom vind ik het belangrijk om samen met u uitgebreid te kijken welke behandeling bij u en uw manier van leven past. Ik kan u begeleiden bij het aanleren van een gezond voedingspatroon en een vitale leefstijl. Ook geef ik adviezen over voeding bij verschillende gezondheidsklachten.Het mooie van mijn beroep is dat ik anderen verder mag en kan helpen. Ik word er blij van wanneer iemand zijn of haar gestelde doel(en) bereikt en zich vitaler gaat voelen.
Lees meer >>

Locaties

Jean Monnetpark 23-25, 7336 BA Apeldoorn (Gezondheidscentrum bij Isokin Training & Therapie)
Baron Sloetkade 101, 7321 ZR Apeldoorn (Huisartsencentrum Welgelegen)
Tuinmansdwarslaan 1, 7315 JD Apeldoorn
Lees meer >>

Tarieven

De basisverzekering vergoedt 3 uur dieetadvisering. Naast vergoeding vanuit de basisverzekering kan er extra vergoeding zijn vanuit de aanvullende verzekering. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden. Diëtistenpraktijk Bewust Vitaal heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
Lees meer >>

KP nummer 19102785989